Το δικό μου Πασχαλινό αυγό!

Υλικά

  • Χαρτόνι σε ό,τι χρώμα επιθυμεί το παιδί ή απλή εκτύπωση του σχήματος αυγού σε χαρτί εκτύπωσης πιο σκληρό από το απλό χαρτί
  • Χρώματα και πινέλα ή μαρκάδόροι
  • Ψαλίδι
  • Διάφορα διακοσμητικά όπως χάντρες, κουμπιά, μακαρόνια, όσπρια, κοχύλια, πλαστελίνες κλπ
  • Κόλλα

Διαδικασία

Μία πολύ εύκολη και απλή χειροτεχνία για Πασχαλινό αυγό!

Μπορείτε να εκτυπώσετε το Πασχαλινό αυγό που έχουμε ετοιμάσει για τα πιτσιρίκια σας (ακόμα και σε απλό χαρτί που όμως στην συνέχεια θα πρέπει να κολλήσετε σε χαρτόνι) ή να τα παροτρύνετε να χρωματίσουν σε όποιο χρώμα επιθυμούν το μαυρόασπρο αρχείο. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμα χαρτόνια που θα κόψετε μαζί με το μικρό σας σε σχήμα αυγού. Το μαυρόασπρο αυγό μπορεί να γίνει το πατρόν σας.

Μακαρόνια, όσπρια, κουμπιά, αφήστε να επιλέξει όποιο υλικό θέλει και στην συνέχεια να το κολλήσει μέσα στο αυγό (για τα πιο μικρά) ή αν πρόκειται για μακαρόνια ή όσπρια όπως στην φωτογραφία, έχετε την επιλογή να τους προτείνετε να τα χρωματίσουν με μπογιές στα χρώματα που επιθυμούν. ‘Όταν στεγνώσουν θα είναι έτοιμα για να τα κολλήσουν! Αφήστε την φαντασία τους να δημιουργήσει!

Πολλά και διαφορετικά σε χρώματα και υλικά αυγά που θα φτιάξουν τα μικρά σας μπορούν να γίνουν υπέροχα διακοσμητικά για το Πασχαλινό σας τραπέζι!

Καλό Πάσχα!


Φωτό 1

Φωτό 2

Φωτό 3

Φωτό 4

Φωτό 5

Φωτό 6

Design inspired by BootstrapMade