Τούρτα Γενεθλίων

Όταν έχουμε πιτσιρίκια ακόμα και το κόψιμο ή το φάγωμα μίας τούρτας γενεθλίων ή ονομαστικής γιορτής μπορεί να μας δυσκολέψει! Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται στο χώρο του σχολείου! Πιατάκια, κουταλάκια, ασφαλές μαχαιράκι για το κόψιμο, πολλές χαρτοπετσέτες για να μην λερώσουν τα χεράκια ή τα ρουχαλάκια τους και πάλι μερικές φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα ατυχήματα! 

Η χάρτινη τούρτα που σας προτείνουμε να φτιάξετε είναι μία υπέροχη λύση για να αποφύγετε όλα αυτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Εκτός από τα σχέδια που σας προτείνουμε εμείς, μπορείτε να διαλέξετε οτιδήποτε αγαπά το μικρό σας και να δημιουργήσετε την καθαρά προσωπική δική του τούρτα!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και τα μικρά σας θα χαρούν πολύ να συμμετέχουν! Αγοράστε μαζί τους τα τυποποιημένα γλυκάκια που θα επιλέξουν για τους φίλους τους (ζελαδάκια, γλυφιτζουράκια, σοκολατίτσες) σε μικρό μέγεθος. Τυπώστε δωρεάν το σχεδιάγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για εσάς για το κάθε κομμάτι τούρτας, γυρίστε την εκτύπωση αυτή και τυπώστε ξανά το θέμα που αρέσει σ'εσάς ή στο πιτσιρίκι σας για την εμφάνιση της τούρτας. Αν δεν επιθυμείτε κάτι από αυτά που σας προτείνουμε, μπορείτε να τυπώσετε το σχεδιάγραμμα σε λευκό χαρτί και να κολλήσετε πάνω (αφού ολοκληρώσετε την συναρμολόγηση) ό,τι επιθυμεί το μικρό σας! Εναν σούπερ ήρωα, μία πριγκίπισσα, ή ακόμα και απλά αυτοκόλλητα που έχει διαλέξει το ίδιο!

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ένα χρωματιστό χαρτί εκτύπωσης για να δώσετε στην τούρτα σας το χρώμα που επιθυμεί το πιτσιρίκι σας. Κόβετε τα κομμάτια και κολλάτε στα σημεία που σας έχουμε υποδείξει. Βάλτε τα πάνω σε ένα σκληρό χαρτόνι για να είναι η τούρτα σας σταθερή. Γεμίστε τα κομμάτια της τούρτας (βγαίνουν περίπου 12 κομμάτια) με μικρά τυποποιημένα γλυκάκια και η χάρτινη τούρτα σας είναι έτοιμη!

Στις φωτογραφίες θα πάρετε μία εικόνα από την δική μας τούρτα γενεθλίων!

Προσοχή! Επιλέξτε ένα πιο σκληρό χαρτί εκτύπωσης έτσι ώστε να μην σας διαλυθούν εύκολα τα κομμάτια της τούρτας.

Οδηγίες για την εκτύπωση του υλικού

Κάντε κλικ στην κόκκινη λωρίδα περιγραφής που εμφανίζεται μόλις φέρετε το ποντίκι πάνω από την εικόνα-δείγμα. Αυτόματα θα κατέβει το αντίστοιχο PDF αρχείο στο δίσκο του υπολογιστή σας. Ανοίγετε το αρχείο και το εκτυπώνετε.

Design inspired by BootstrapMade