Τα χαρούμενα λαγουδάκια

Υλικά

  • Χρωματιστά χαρτόνια ή απλά εκτυπώνετε το έτοιμο υλικό
  • Ψάλιδι
  • Κόλλα

Διαδικασία

Τα χαρούμενα λαγουδάκια είναι ένα σούπερ χαριτωμένο θέμα όχι μόνο για το Πάσχα αλλά και για όλη την διάρκεια του χρόνου!

Αυτή η χειροτεχνία απευθύνεται σε παιδάκια του νηπιαγωγείου καθώς τα πιο μικρά σίγουρα θα χρειαστούν την βοήθειά σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς ή εναλλακτικά να προμηθευτείτε χρωματιστά χαρτόνια. Σ’αυτή την περίπτωση το έτοιμο υλικό θα χρησιμεύσει ως πατρόν.

Το πιτσιρίκι σας μπορεί να κόψει τις λωρίδες. Μία εξαιρετική άσκηση για την λεπτή κινητικότητα! Θα το βοηθήσετε να τις ενώσει βάζοντας κόλλα στο σημείο της ένωσης αρχικά σε σχήμα Χ και στην συνέχεια σε σχήμα +. Στην συνέχεια κολλήστε μαζί τα άκρα και τέλος τις δύο μπαλίτσες που θα σχηματιστούν. Στην μικρή μπαλίτσα θα προσθέσετε μαζί με το μικρό σας την μουσουδίτσα με τα δοντάκια και τα αυτάκια. Ο χώρος που καθορίζουν οι διακεκομμένες γραμμές θα σας δείξει που πρέπει να βάλετε την κόλλα.

Μία δική μας πρόταση: θα μπορούσατε να φτιάξετε μαζί μόνο τα κεφαλάκια και να διακοσμήσετε μ’ αυτά τα πασχαλινά σας καλάθια!

Design inspired by BootstrapMade