Το κοτοπουλάκι και τα προβατάκια εύχονται Καλό Πάσχα!

Υλικά

  • Εκτύπωση του αρχείου κατά προτίμηση σε πιο σκληρό από το απλό χαρτί εκτύπωσης
  • Ψάλιδι
  • Κόλλα

Διαδικασία

Αν ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο να στολίσετε φέτος το δωμάτιο του μικρού σας αλλά και - γιατί όχι! - το σαλόνι σας με πρωτότυπο τρόπο, αυτές οι Πασχαλινές χαριτωμένες και πρωτότυπες ευχετήριες κάρτες θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Ένα κοτοπουλάκι και δύο προβατάκια (ένα λευκό και ένα μαύρο) σας καλωσορίζουν στη Άνοιξη που έχει έρθει και σας εύχονται Καλό Πάσχα!

Εκτυπώστε τις 2 πρώτες σελίδες μπρος πίσω ενώ τα μικρά σας θα κόψουν το λευκό περίγραμμα και θα διπλώσουν τις καρτούλες στην μέση. Στην συνέχεια μπορούν να κόψουν τα αυτάκια και τα μαλάκια για το προβατάκι και το λοφίο για το κοτοπουλάκι το οποίο χρειάζεται μερικά ακόμα μικρά κοψίματα εκεί που βρίσκονται οι διακεκομμένες γραμμές.

Στο κοτοπουλάκι η τελευταία σελίδα και στο μαύρο προβατάκι η τελευταία και η προτελευταία του εκτυπώσιμου υλικού δίνει στα πιτσιρίκια σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κίτρινο ή μαύρο χαρτόνι που πολλές φορές υπάρχουν στο σπίτι για την δημιουργία της κάρτας και να προσθέσουν στην συνέχεια μόνο τα υπόλοιπα μέρη.

Design inspired by BootstrapMade