Καρτούλα για τη Μέρα του Πατέρα

Υλικά

  • Εκτυπώστε τα μέρη της κάρτας και της γραβάτας
  • Κόλλα
  • Ψαλίδι
  • Χρωματιστά χαρτιά (προαιρετικά)
  • Μαρκαδόροι ή ξυλομπογιές (προαιρετικά)

Διαδικασία

Δημιουργήστε μια καρτούλα για την Ημέρα του Πατέρα σε χρόνο μηδέν! Χρησιμοποιήστε το εκτυπώσιμο υλικό μας για να φτιάξετε το τέλειο πουκάμισο και γραβάτα. Είναι πολύ εύκολο! Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, εφόσον τα πιτσιρίκια σας μπορούν να κόψουν με ψαλίδι, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα μπορέσουν να φτιάξουν χωρίς κανένα πρόβλημα τις δικές τους κάρτες και οι γονείς θα είναι περήφανοι για τη δουλειά που έκαναν.

Εκτυπώστε το έτοιμο υλικό ή εκτυπώστε μόνο το σχεδιάγραμμα. Το σχεδιάγραμμα με τη βάση της κάρτας εκτυπώνεται καλύτερα σε έγχρωμο χαρτί (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτί με μοτίβα!). Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να το εκτυπώσετε σε λευκό χαρτί και να κάνετε τα παιδιά να χρωματίσουν τη βάση-πουκάμισο της κάρτας είτε με ένα χρώμα είτε με χαρούμενα σχέδια.

Κόψτε το πουκάμισο. Κόψτε κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής. Μην ξεχνάτε τις σχισμές για το κολάρο. Διπλώστε κατά μήκος της διακεκομμένης γραμμής στη βάση της κάρτας-πουκάμισο. Τσακίστε καλά για να κάνετε το δίπλωμα πραγματικά έντονο. 

Κόψτε το σχεδιάγραμμα της γραβάτας ή το έτοιμο υλικό. Εάν το πιτσιρίκι σας επιθυμεί να το χρωματίσει, καλύτερα να το χρωματίσει πριν το κόψει.

Προσθέστε λίγη κόλλα στο πάνω και πίσω μέρος της γραβάτας και κολλήστε τη στη βάση της κάρτας (μεταξύ των σχισμών). Διπλώστε τις λωρίδες χαρτιού στο πάνω μέρος της κάρτας για να δημιουργήσετε ένα κολάρο. Η κόλλα δεν είναι απαραίτητη για τη στερέωση του κολάρου, αλλά μπορεί να προστεθεί.

Γράψτε το μήνυμά σας μέσα στην κάρτα. Έτοιμη!

Design inspired by BootstrapMade