Γιορτή της Μητέρας

Υλικά

  • Εκτυπώστε το έτοιμο υλικό
  • Κόλλα
  • Ψαλίδι
  • Μαρκαδόροι ή ξυλομπογιές

Διαδικασία

Στοίχημα ότι οι περισσότερες μαμάδες θα προτιμούσαν να λάβουν ένα δώρο φτιαγμένο από τα χεράκια των παιδιών τους παρά κάτι ακριβό και απρόσωπο που αγοράστηκε από ένα κατάστημα. Αφού της σερβίρετε πρωινό και ψήσετε ένα νόστιμο κέικ, ήρθε η ώρα να δώσετε στη μαμά σας ένα ξεχωριστό χειροποίητο αναμνηστικό για να της θυμίσει πόσο την αγαπάτε. Αυτή η εύκολη χειροτεχνία θα αποτελέσει το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας, επειδή είναι απλή ακόμη και για μικρά παιδιά. Η μαμά θα στολίσει με χαρά αυτή την υπέροχη κάρτα στο σπίτι καθώς φαίνεται υπέροχη για κάθε δωμάτιο.

Τα παιδιά θα λατρέψουν να γίνουν δημιουργικά και να φτιάξουν κάτι που ξέρουν ότι η μαμά θα αγαπήσει! Ενώ είναι απασχολημένα μ' αυτή τη χειροτεχνία, μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς μερικές δικές σας κάρτες, είτε για τους δικούς σας γονείς είτε για άλλες εξαιρετικές μαμάδες που γνωρίζετε.

Εκτυπώστε και κόψτε μαζί με τα μικρά σας το έτοιμο υλικό (κατά προτίμηση σε χαρτί πιο σκληρό από το απλό χαρτί εκτύπωσης) ή παροτρύνετε τα πιτσιρίκια σας να ζωγραφίσουν τα μαυρόασπρα σχέδια και να κολλήσουν τις καρδούλες ή τα λουλούδια στην έτοιμη καρτούλα-μπουκέτο την οποία στην συνέχεια θα διπλώσετε στα δύο. Μέσα μπορείτε να τα βοηθήσετε να γράψουν τις ευχές τους για την Γιορτή της Μητέρας.

Καθώς αυτή η χειροτεχνία δεν είναι αποκλειστικά και μόνο για την Γιορτή της Μητέρας, θα μπορούσε τέλεια να διασκεδάσει εσάς και το πιτσιρίκι σας ένα ηλιόλουστο απόγευμα μίας ανοιξιάτικης μέρας.

Design inspired by BootstrapMade