Χαμογελαστό Συννεφάκι-Ουράνιο Τόξο

Υλικά

  • Εκτυπώστε τα μέρη του σύννεφου-ουράνιου τόξου
  • Κόλλα
  • Ψαλίδι
  • Χρώματα (προαιρετικά)

Διαδικασία

Κάνουμε μία υπέροχη παιδική χάρτινη χειροτεχνία συννεφάκι-ουράνιο τόξο που απευθύνεται αποκλειστικά στα πιο μικρά μας πιτσιρίκια! Είναι μία γρήγορη και εύκολη χειροτεχνία που μπορείτε να φτιάξετε μαζί, μία τέλεια ευκαιρία για πρακτική στη χρήση του ψαλιδιού και των μαρκαδόρων και σίγουρα μία θαυμάσια ιδέα για διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο.

Θα χρειαστείτε μια μακριά ταινία σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου ή μπορείτε να εκτυπώσετε τα έτοιμα αρχεία! Ζητήστε από τα παιδιά να χρωματίσουν και να κόψουν τις ασπρόμαυρες λωρίδες (αν το επιθυμούν και αν είναι αρκετά μεγάλα για να χειριστούν το ψαλίδι) ή κόψτε τις ταινίες εσείς. Μια εξαιρετική δραστηριότητα για να διδάξετε τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Κόψτε σε λευκό χαρτί ένα σχήμα σύννεφου και σχεδιάστε τα μάτια και το στόμα για να φτιάξετε ένα χαριτωμένο πρόσωπο ή εκτυπώστε και κόψτε το χαριτωμένο συννεφάκι μας. Κολλήστε τις πολύχρωμες λωρίδες χαρτιού στη πίσω πλευρά του σύννεφου. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει. Εάν χρησιμοποιείτε λευκή κόλλα σχολείου, η κόλλα θα κολλήσει σχεδόν αμέσως.

Αυτή η χαριτωμένη χειροτεχνία με το συννεφάκι-ουράνιο τόξο είναι έτοιμη να τοποθετηθεί στο παιδικό δωμάτιο!

Design inspired by BootstrapMade