Εκμάθηση των σχημάτων και των χρωμάτων

Αναρωτιέστε ποτέ γιατί δίνουμε τόσο πολλή έμφαση στην εκμάθηση των χρωμάτων και των σχημάτων στα προσχολικά χρόνια; Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι όλος ο κόσμος μας είναι φτιαγμένος με χρώματα και σχήματα! 

Η εκμάθηση των σχημάτων και των χρωμάτων είναι το κλειδί για να περιγράψουμε  και να κατηγοριοποιήσουμε τον κόσμο γύρω μας. Ο ήλιος έχει διαφορετικό σχήμα από ένα σπίτι, και ένα αυγό από ένα τραπέζι. Τα οχήματα στους δρόμους, τα λουλούδια, όλα έχουν ένα διαφορετικό χρώμα. Τα πιτσιρίκια αναγνωρίζουν ότι ένα κόκκινο φρούτο είναι διαφορετικό από ένα κίτρινο και ένα τετράδιο έχει διαφορετικό σχήμα από ένα πιάτο.

Οι παρακάτω καρτέλες με τα χρώματα και τα σχήματα αλλά και τα φύλλα ζωγραφικής που προσφέρονται δωρεάν μπορούν ν’ ανοίξουν στα πιτσιρίκια σας νέους και συναρπαστικούς δρόμους λεκτικής επικοινωνίας καθώς θα τους παρέχουν το λεξιλόγιο για να περιγράψουν τον κόσμο γύρω τους!

Γνωριμία με τις ξένες γλώσσες

Η εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών και Ισπανικών γλωσσών γίνεται πιο ευχάριστη καθώς τα παιδιά ανακαλύπτουν τα χρώματα και τα σχήματα με διασκεδαστικό τρόπο μέσα από κάρτες.

Για καλύτερο και σταθερό αποτέλεσμα, εκτυπώστε τις κάρτες σε πιο σκληρό από το απλό χαρτί εκτύπωσης.

Design inspired by BootstrapMade