Υλικά

  • Εκτύπωση του έτοιμου υλικού 
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Μαρκαδόροι ή ξυλομπογιές (προαιρετικά)

Διαδικασία

Πολλές φορές ανακαλύπτουμε στα συρτάρια μας χριστουγεννιάτικα χαρτιά περιτυλίγματος που μας άρεσαν και δεν θέλαμε να πετάξουμε ή ακόμα και άλλα χαρτιά με διάφορα θέματα. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε - μαζί με τα πιτσιρίκια μας - το υλικό που έχουμε ήδη έτοιμο σπίτι μας και να φτιάξουμε τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες!

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι από τα παραπάνω διαθέσιμο, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μερικά Χριστουγεννιάτικα μοτίβα που ελπίζουμε ν'αρέσουν σ'εσάς και τα μικρά σας. 

Εκτυπώστε, λοιπόν, είτε το έτοιμο υλικό ή το ασπρόμαυρο πατρόν. Στην περίπτωση που εκτυπώσετε το έτοιμο υλικό, αφήστε τα μικρά σας να κόψουν τα τριγωνάκια για το δέντρο, το λευκό κομμάτι για το χιόνι, τον κορμό του δέντρου και το αστεράκι. Είναι μία πολύ εύκολη δραστηριότητα για την εκμάθηση των σχημάτων αλλά και την χρήση του ψαλιδιού. Πάρτε ένα χαρτί Α4 και διπλώστε το στα δύο. Βοηθήστε τα μικρά σας να κολλήσουν τα κομμάτια όπως στην φωτογραφία και η Χριστουγεννιάτικη κάρτα σας είναι έτοιμη! Μέσα μπορούν να γράψουν, με την βοήθειά σας, τις ευχές τους. 

Στην περίπτωση που επιλέξουν το ασπρόμαυρο υλικό, μπορούν να χρωματίσουν το δεντράκι με τα χρώματα που επιθυμούν και στο τέλος να ζωγραφίσουν τις χιονονιφάδες.

Καλή διακέδαση!

Design inspired by BootstrapMade