Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Ήρθε ο Δεκέμβριος! Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν!

Όλα τα παιδιά του κόσμου ανυπομονούν και μετρούν τις μέρες μία μία! Γι' αυτό ετοιμάσαμε για εσάς δύο ευχάριστα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Τα ημερολόγια αυτά θα βοηθήσουν τα πιτσιρίκια σας να υπολογίσουν καθημερινά το χρόνο που χρειάζεται για να έρθουν οι γιορτές με πολύ χαρούμενο και ευχάριστο τρόπο!

Με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τα νούμερα μέχρι το 25, τα μικρά σας θα μάθουν να μετρούν τους πρώτους τους αριθμούς ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν το πέρασμα του χρόνου. Εκτυπώστε το δεντράκι και κόψτε μαζί τους αριθμούς. Κολλήστε τους έναν έναν καθώς περνούν οι μέρες. Για πιο όμορφο αποτέλεσμα μπορείτε να βάλετε πον πον πάνω σε κάθε αριθμό που κολλάτε για να φαίνεται ότι το δεντράκι σας έχει πολύχρωμες μπαλίτσες!

Με το λευκό μούσι του Άγιου Βασίλη θα φτάσετε μέχρι την Πρωτοχρονιά! Τα παιδιά ανυπομονούν ν' ανοίξουν τα δώρα που θα τους φέρει κάτω από το δέντρο! Σε κάθε αριθμό κολλήστε μαζί με το πιτσιρίκι σας ένα κομμάτι βαμβάκι για να ολοκληρωθεί το λευκό μούσι του Άγιου Βασίλη.

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα εκτυπώστε σε σκληρό χαρτί Α3 αντί για απλό Α4.

Καλή διασκέδαση και καλές γιορτές!

Design inspired by BootstrapMade