Υλικά

  • Πολύχρωμα ανακυκλώσιμα καλαμάκια
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Σπάγγος

Διαδικασία

Μακάρι να μπορούσαμε να στολίσουμε όλο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χειροτεχνίες που έχουν φτιάξει τα παιδιά! Θα ήταν το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Αυτή η χειροτεχνία είναι ένα υπέροχο στολίδι που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους και το κυριότερο θα χρειαστείτε μόνο ανακυκλώσιμα καλαμάκια, ψαλίδι, κόλλα και ένα λεπτό σπάγκο (ή ακόμα και λαστιχάκι) για το κρεμάσετε.

Κόψτε αρχικά μαζί με τα μικρά σας περίπου 10 κομμάτια από πολύχρωμα ανακυκλώσιμα καλαμάκια σε μεγέθη από μικρότερο προς μεγαλύτερο. Το μικρότερο να είναι λίγο μεγαλύτερο από 1 εκατοστό. Στην συνέχεια δύο καλαμάκια στο ίδιο μέγεθος για τον κορμό τα οποία στην συνέχεια πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους. Αυτά τα δύο καλαμάκια θα αποτελέσουν την βάση για να κολλήσετε μαζί τα υπόλοιπα για το δέντρο όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Μπορείτε να του βάλετε ένα αστεράκι (θα βρείτε πολλά έτοιμα για να κοπούν μέσα στο site μας) και στην συνέχεια να κολλήσετε από πίσω έναν σπάγκο για να το κρεμάσετε! 

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα καλαμάκια είναι είναι υπέροχη πρόταση για να περάσετε ένα χαρούμενο απόγευμα με τα πιτσιρίκια σας και να διακοσμήσετε φέτος με δικές τους δημιουργίες το δέντρο σας!

Καλές γιορτές!


Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Design inspired by BootstrapMade