Υλικά

  • Εκτύπωση του έτοιμου υλικού
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Μαρκαδόροι ή ξυλομπογιές (προαιρετικά)

Διαδικασία

Τα πιτσιρίκια λατρεύουν να φτιάχνουν χιονάνθρωπους στο χιόνι όμως, όταν αυτό δεν είναι εφικτό, τους αρέσει εξίσου να τους κατασκευάζουν ή να τους ζωγραφίζουν.

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μία πολύ χαρούμενη χειροτεχνία που τα μικρά σας μπορούν να φτιάξουν για τις γιορτές αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στον χειμώνα. Ο χιονάνθρωπός μας είναι εύκολος και θα χρειαστείτε μόνο το δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, ψαλίδι και κόλλα. Για όσους θέλουν να προσθέσουν την δική τους προσωπική πινελιά, έχουμε ετοιμάσει και ασπρόμαυρο υλικό που θα προσφέρει στα μικρά σας την ευκαιρία να χρωματίσουν όπως εκείνα θέλουν τον χιονάνθρωπό τους.

Η διαδικασία είναι απλή καθώς ο χιονάνθρωπος αποτελείται ουσιαστικά από 3 κυλίνδρους σε διαφορετικά μεγέθη για το σώμα και 1 για το καπέλο. Τα υπόλοιπα μέρη είναι χέρια, μύτη και καπέλο. Κόψτε μαζί με τα πιτσιρίκια σας όλα τα κομμάτια, κολλήστε πρώτα στην κάρτα (ή σε οποιοδήποτε χρωματιστό χαρτί έχετε πρόχειρο στο σπίτι) τους κυλίνδρους για το σώμα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα μέρη όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Ο χιονάνθρωπός μας σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με τα μικρά σας για τα χρώματα και τα σχήματα και είναι μία εξαιρετική εξάσκηση για την χρήση του ψαλιδιού καθώς οι γραμμές είναι εξαιρετικά απλές!

Καλή διασκέδαση!


Χιονάνθρωπος (φωτό)

Χιονάνθρωπος (φωτό)

Χιονάνθρωπος (φωτό)

Χιονάνθρωπος (φωτό)

Design inspired by BootstrapMade