Υλικά

  • Εκτύπωση του έτοιμοι υλικού
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Μαρκαδόροι ή ξυλομπογιές (προαιρετικά)

Διαδικασία

Τα πιτσιρίκια (αλλά και οι μεγάλοι) λατρεύουν να βλέπουν μικρούς Άγιους Βασίληδες αλλά και Χριστουγεννιάτικα δεντράκια παντού μέσα στο σπίτι κατά την διάρκεια των γιορτών! Αυτή η εξαιρετικά εύκολη χειροτεχνία μας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μαζί με τα μικρά σας την διακόσμηση του σπιτιού σας διασκεδάζοντας!

Εκτυπώστε το έτοιμο υλικό σε λίγο πιο σκληρό χαρτί Α4 για καλύτερο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασπρόμαυρο ως πατρόν αν έχετε ήδη χαρτιά με χρώμα. Μπορείτε επίσης να παροτρύνετε τα μικρά σας να χρωματίσουν το δέντρο, τις μπάλες και το αστέρι ή τον Άγιο Βασίλη και να κόψουν τα εύκολα περιγράμματα. 

Βάλτε στην μία άκρη του περιγράμματος του δέντρου κόλλα από την εξωτερική πλευρά και βοηθήστε τα μικρά να ενώσουν τις δύο άκρες για να δημιουργήσουν τον κώνο. Στην περίπτωση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα πιτσιρίκια μπορούν να χρησιμοποιήσουν αντί για τις χάρτινες μπάλες και άλλα υλικά. Όπως παγιέτες, πον πον ή ότι άλλο υλικό έχετε στο σπίτι. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Καλές γιορτές!

Design inspired by BootstrapMade